Projektleder til Mobaro Retail

Mobaro er et dansk softwarehus med globale ambitioner i stærk vækst. Vores mobile rapporteringsløsninger er specifikt målrettet detail- og forlystelsesbrancherne verden over. I tæt samspil med vores kunder har vi udviklet en platform, der faciliterer rapportering og kommunikation mellem HQ og medarbejderne i felten. Vi søger en projektleder, som har lyst og evner til at spille en nøglerolle i den løbende implementering og udvikling af Mobaro Retail hos virksomhedens kunder i detailbranchen.


Om stillingen

Vi leder efter en kompetent projektleder med en vindende personlighed som kan tilslutte sig vores team i Aarhus C. Jobbet indebærer 40-60 rejsedage årligt både i ind- og udland for at besøge kunder med henblik på on-site planlægning, onboarding, træning, Go-Live og evalueringsaktiviteter.


Om dig

Du har en kandidatgrad med 3-5 års erfaring i account management eller projektledelse og gerne erfaring fra en stilling i detailbranchen. Du er nysgerrig og passioneret omkring teknologiske trends, og det falder dig naturligt at levere et højt serviceniveau – såvel eksternt som internt.

Yderligere:

– Du skriver og taler dansk og engelsk på et professionelt plan

– Du er proaktiv af natur

– Du kommunikerer effektivt og har erfaring med at tale og præsentere for et publikum

– Du er struktureret og systematisk

 

Dit ansvarsområde

– At opbygge og vedligeholde stærke og vedvarende relationer til eksisterende Mobaro Retail kunder ved at sikre konsistent projektledelse og ved konstant at søge efter nye måder, hvorpå vi kan optimere vores service og output til kunderne.

– At støtte dine kollegaer i salgsprocessen

– Onboarding og daglig kommunikation med kunder

– Rådgivning af og sparring med kunder

 

Bliv en del af et voksende team

Du vil blive en del af Mobaro i de tidlige stadier af en ambitiøs, international vækststrategi. Vi har allerede kollegaer i Skandinavien, Storbritannien, Holland, USA og Asien, men vi vil udvide både vores danske og internationale teams yderligere i 2017. På Mobaros hovedkontor i Aarhus vil du møde et passioneret og innovativt team af kollegaer i et inspirerende og professionelt miljø. Som projektleder vil du løse opgaver i tæt samspil med vores kompetente udviklere og support team. Du vil referere til vores Head of Service and Delivery, Jan Brabrand.


Hvor:
Hovedkontoret i Aarhus

Job type: Fuldtid

Mail: Send venligst din ansøgning + CV til jobs@mobaro.com

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

 

Send os din ansøgning i dag